ΣΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ - ΚΑΡΒΟΥΝΑ - ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΜΑ - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΕΙΔΗ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Προσφορές καυσόξυλα - ξύλα για τζάκι

SUPER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

 

80€/κυβικό.

 

Δωρεάν μεταφορά. Διαβάστε αναλυτικά την προσφορά στα καυσόξυλα μας

ΤΖΑΚΙ

ξύλα για τζάκι Αναστασόπουλος

 

Εξοικονομήστε χρήματα επιλέγοντας ως θέρμανση το τζάκι.

 

ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΜΑ

Σε εμάς θα βρείτε καστανόχωμα για τα φυτά σας.

 

Καυσόξυλα Αθήνα

Ενημερωθείτε για το ποιά καυσόξυλα θα είναι κατάλληλα για εσάς ανάλογα με την χρήση που θα θέλατε. Στην Αθήνα, όπως και στις μεγάλες αστικές πόλεις η αγορά των καυσοξύλων αλλά και η φύλλαξη τους σε κατάλληλο μέρος δεν είναι μια απλή υπόθεση σε σχέση με την επαρχία. Πρέπει να αγοράσουμε ξύλα όσο πιο νωρίς γίνεται, σε χώρο που αερίζεται επαρκώς, και τα ξύλα να είναι υψηλής απόδοσης εφάμιλα των οικολογικών καυσοξύλων τις γνωστές μπρικέτες.

 

Για παράδειγμα άλλη ποικιλία ξύλα θα επιλέξετε για χρήση σε μπάρμπεκιου ενώ άλλη ποικιλία θα προμηθευτείτε εάν ενδιαφέρεστε μόνο για ξύλα για τζάκι. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες για την καύση και απόδοση της ελιάς, οξιάς, πεύκου και δρυ. Υπάρχουν πολλές διαφορές από δέντρο σε δέντρο όσο αφορά την φλόγα που βγάζουν όταν καίγονται, την διάρκεια καύσης, τα κάρβουνα που αφήνουν μετα την καύση τους, το βάρος, εάν σκάνε όταν καίγονται και πολλά άλλα. Επίσης σημαντική διαφορά είναι η θερμογόνος δύναμη του κάθε ξύλου με πρωτοπόρο την ελάτη στις 4900 μονάδες ενώ ουραγός θα λέγαμε είναι η ελιά. Γενικά, εαν δεν αναζητούμε κάποια ιδιαίτερη χρήση μια μίξη από 2 ή 3 ποικιλίες θα έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Επίσης η ελάτη είναι από τα χαρισματικά  καυσόξυλα και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, όμως δύσκολα απαντάτε στην Αθήνα.

 

Καυσόξυλα Αθήνα σημαίνει συνετή χρήση στο καυσόξυλο, κατάλληλο μέγεθος και σχήμα καθώς, μικρή υγρασία και εύκολη στοίβαξη(αποθήκευση). Τα παραπάνω θα σας εξασφαλίσουν την μέγιστη απόδοση, λίγους ρίπους και πολύ ικανοποίηση.

 

Στο κατάστημα "kausoksila anastasopoulos"  είμαστε στη διάθεση σας και να σας βοηθήσουμε ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή.

 

Εκμεταλλευτείτε την δωρεάν μεταφορά καυσοξύλων σε όλη την Αθήνα και εμπιστευτείτε τη δική μας ποιότητα καυσοξύλων σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές.